Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα

AUTO ΑΡΜΥΡΑΣ

Απευθυνόμαστε σε όλους όσους αναζητούν την καλύτερη αξιοποίηση των χρημάτων τους ώστε να καλύψουν τις προσωπικές τους ανάγκες σε θέματα μετακίνησης.
Γι΄αυτό και προσφέρουμε :

-Τις καλύτερες τιμές της αγοράς

-Άριστο στόλο αυτοκινήτων

-Υπηρεσίες Χρηματοδότησης

-Γρήγορες διαδικασίες διεκπεραίωσης

 -Ασφαλιστικές υπηρεσίες

-Αγορές – Ανταλλαγές Αυτοκινήτων

-Υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού

-Φανοποιεία- Service

20 Χρόνια εμπειρίας γύρω από το αυτοκίνητο

Η ιστορια μας

 • 1

  Η αρχη

  Ο ιδιοκτήτης της, Αρμύρας Παναγιώτης,εργάζεται στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1985. Ανέλαβε την εξυπηρέτηση πελατών στην εταιρία αυτοκινήτων Spicar και ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντα του

 • 2

  Επιβραβευση

  Ως επιβράβευση της επαγγελματικότητας του, έγινε προϊστάμενος το 1992, θέση στην οποία παρέμεινε με επιτυχία ως το 1997.

 • 3

  Ιδρυση

  Τότε ήταν που ίδρυσε την ομώνυμη εταιρία το 1997, έχοντας ως στόχο την άψογη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών στον χώρο του αυτοκινήτου.

 • 4

  Στοχος

  Έτσι στην διάρκεια των 20 ετών λειτουργίας της επιχείρησης, δημιούργησε έναν μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών οι οποίοι με μεγάλη ευκολία συστήνουν τους δικούς τους ανθρώπους στην επιχείρηση. Αυτό οφείλεται στην αυστηρή επιλογή των προς πώληση αυτοκινήτων, στην ειλικρινή και φιλική σχέση που χτίζεται με τους πελάτες και στην εξυπηρέτηση τους ακόμη και μετά την πώληση.