Εταιρία

Εταιρία
H εταιρία Αυτοκίνητα Αρμύρας ιδρύθηκε το 1997 και έχει έδρα στην οδό Λεωφόρος Αργυρουπόλεως 38 στην Αργυρούπολη. Η εταιρία εστιάζει στην πώληση καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, τα οποία και αποκτά κατόπιν αυστηρής επιλογής.
 Ο ιδιοκτήτης της, Αρμύρας Παναγιώτης,εργάζεται στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1985. Ανέλαβε την εξυπηρέτηση πελατών στην εταιρία αυτοκινήτων Spicar και ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντα του. Ως επιβραβευση της επαγγελματικότητας του, έγινε προιστάμενος το 1992, θέση στην οποία παρέμεινε με επιτυχία ως το 1997.
Τότε ήταν που ίδρυσε την ομώνυμη εταιρία, έχοντας ως στόχο την άψογη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών στον χώρο του αυτοκινήτου. Έτσι στην διάρκεια των 20 ετών λειτουργίας της επιχείρησης, δημιούργησε έναν μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών οι οποίοι με μεγάλη ευκολία συστήνουν τους δικούς τους ανθρώπους στην επιχείρηση. Αυτό οφείλεται στην αυστηρή επιλογή των προς πώληση αυτοκινήτων, στην ειλικρινή και φιλική σχέση που χτίζεται με τους πελάτες και στην εξυπηρέτηση τους ακόμη και μετά την πώληση.
Η εταιρια ασχολείται ακόμη με την χρονομίσθωση οχημάτων, ενώ όσον αφορά την χρηματοδότηση, αυτή μπορεί να γίνει από 0% προκαταβολή και έως 72 δόσεις με τράπεζα της επιλογής του πελάτη, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου.

.